"Stoute fantasieën" door Kada

Titel:  Stoute fantasieën
Auteur:  Kada
Datum:  16 apr 2006
Revisie:  17 apr 2006
Gelezen:  4415

Stoute fantasieën

Mijn lief en ik zijn grote cabaretfans. Elk seizoen is het alsof we een tien rittenkaart hebben gewonnen bij een kilo wasmiddel. We kiezen een heel programma uit en het is een sport om dan op tijd de beste plaatsen te bemachtigen. Dit jaar dreigde het seizoen helemaal in het water te vallen. Stuk voor stuk vielen de voorstellingen tegen. Maar toen kwam onze grote held als afsluiter van het seizoen en zij maakte alles goed. Sara Kroos... de leukste biseksuele vrouw van het land! Wat een vreselijk platte humor heeft die vrouw zeg en wat houd ik blijkbaar vreselijk veel van platte humor. Ik heb de vullingen uit mijn mond gelachen en heb enkele sluitspieren echt flink moeten aanspanning om geen drama te veroorzaken hoor. Haar hele voorstelling draaide om alles wat leuk is, als het maar echt is! Ik heb me rot gelachen om het geheime kistje wat vrijwel iedereen wel ergens heeft opgeborgen en wat onthuld dat opa eigenlijk veel liever naar mannen in vrouwenkleding kijkt dan naar oma... maar het maakt niet uit want het maakt opa echt! Vlijmscherpe humor met een flinke dosis waarheid die niemand eigenlijk uit durft te spreken. Sara zegt hardop 'JA' tegen terroristen die zo af en toe een broodrooster laten ontploffen in het gezicht van hun vrouw. Immers... liever een broodrooster en één vrouw dan een vliegtuig met 150 vrouwen, mannen en kinderen. Sara pleit voor pedofielen, rukkend op hun zolder onder het genot van een 'bobo'... als dat hen in bedwang houdt en de aandacht afhaalt van het schoolplein. Sara preekt geweldige, lugubere, perverse fantasie want dat is echt en alles wat echt is, is leuk en mag gewoon zijn.

God wat heeft ze een gelijk! We mogen al zoveel niet. We mogen niet stelen bij de Blokker, niet vreemdgaan, niet wildplassen, niet oversteken bij rood licht, niet parkeren op de invalideplek, niet het strand op met de hond tussen mei en september. Damn! Mogen we alsjeblieft ons wel lekker suf fantaseren??? Laat opa lekker over travestieten dromen, hij heeft in 40 jaar huwelijk er nog nooit één aangeraakt. Laat die pervert lekker sadomasochistisch fantaseren... buiten een filmpje op internet en een vies tijdschriftje hier en daar heeft hij zich nog nooit vergrepen aan wie dan ook en functioneert hij gewoon. Laat die vrouw toch lekker opgewonden worden van de gedachte aan haar 20 jaar jongere, sexy buurvrouw als ze met haar man in bed ligt. Je denkt toch niet werkelijk dat iedereen aan zijn eigen trouwe partner denkt hè tijdens het liefdesspel... sterker nog... is er iemand die dat nog doet na 15 jaar huwelijk?

Kaatje haar column deed me een klein beetje denken aan mijn favoriete klant. Een prachtvrouw. Stoer, mysterieus, beetje jongensachtig maar dat siert haar. Al twee maal droomde ik 's nachts over haar (het waren redelijk brave dromen, hoor) en sinds die dromen kan ik het niet helpen te bedenken dat ze vreselijk met me flirt en stiekem ook van mij droomt. Elke keer als ze komt tanken en naar me lacht denk ik 'zie je wel'. Dat de 20 klanten daarvoor ook lachten maakt niet uit, in mijn gedachtegang lachten zij toch anders. Als ze er ook nog een knipoog aan toevoegt wordt het in mijn fantasie pure verleiding. Ze heeft thuis waarschijnlijk gewoon een liefje en zo niet dan heb ik er wel één die ik absoluut niet zou willen missen hoor maar dat is allemaal niet interessant... Ik ga heus niet vreemd met deze vrouw als ik de kans zou krijgen, ik weet heus wel dat ze mij waarschijnlijk helemaal niet zo leuk vind als in mijn fantasie en als dat wel zo zou zijn zou ik helemaal dichtklappen, stuntelig worden en zou ze snel op me afknappen, maar daar gaat het allemaal niet om. Dit is fantasie en in mijn fantasie wil ze mij en alleen maar mij, in mijn fantasie ben ik de allermooiste meid op aarde en ben ik zelfs way out of her league. In mijn fantasie doet zij zo haar best en blijf ik daar zo cool onder... in mijn fantasie ben ik echt de perfecte versie van mij. Dit is mijn fantasie en ik mag hem inkleuren zoals ik wil, ik mag hem zo groot en spannend maken als ik wil en niemand die het hoeft te weten, niemand die het kan zien aan me.

Misschien is onze fantasie wel een van de weinige stukjes die nog echt van onszelf zijn en waar niemand ongevraagd bij kan...

Kada

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]