"Vrouwenwereld" door Kada

Titel:  Vrouwenwereld
Auteur:  Kada
Datum:  27 apr 2006
Revisie:  28 apr 2006
Gelezen:  4421

Vrouwenwereld

Het is weer lente en ondanks dat er nog weinig over is van mijn dierlijke instincten merk ik hormonaal wel degelijk de invloed ervan. Overal waar ik kom zie ik prachtige vrouwen en als ik zo’n dagje doorwandel denk ik zeker 15 keer ‘wow, op jou zou ik wel verliefd kunnen worden’. Ik heb serieus last van nesteldrang en had ik geen relatie dan was dit wel DE tijd van het jaar waarin ik los zou gaan en de liefde op zou snuiven als een heerlijk geurende parfum. Dit is DE tijd van het jaar waarop ik als een vlinder rond fladder en neer wil strijken op elk lekker ruikend bloempje wat voorbij flitst in mijn ooghoeken. Ik doe het niet hoor, waar zie je me voor aan? Ik ben bezet en gelukkig, maar als ik niet bezet zou zijn zouden de vrouwen van Den Haag en wijde omgeving zich nu wel mogen bergen! (Als ik niet zo verlegen zou zijn als ik ben hoor, want ik doe me hier veel stoerder voor dan ik ben)

Het is ook deze tijd van het jaar dat ik me besef dat ik een echt vrouwenmens ben. En ik begrijp niet geheel waarom. Oké, ik heb een lastige jeugd gehad waarin mannen mij keer op keer ernstig teleurgesteld hebben waardoor ik me nu gewoon veiliger voel bij vrouwen. Maar kom op, zoveel als ik van vrouwen in het algemeen hou…bizar gewoon. Dat gevoel is er ook het hele jaar, ongeacht seizoen Het heeft niets met hormonen of seksuele drang te maken. Ik hou gewoon van vrouwenpersonen en omring me dolgraag met lieve, zachte, grappige, zorgzame vrouwen.

Het liefst zou ik een vrouwencommune oprichten soms…of een vrouwenstad, hell, gewoon een vrouwenwereld waarin mannen gewoon niet bestaan. Het is niet zo dat ik mannen haat hoor, echt niet. Ik heb ook hele lieve mannelijke vrienden, maar ik moet wel toegeven dat zij over het algemeen homo zijn en dat ik me prettig bij hen voel omdat zij zoveel vrouwelijke kantjes hebben. What can I say, ik hou van zachtheid, van zorgzaamheid van kwetsbaarheid, van een hoog knuffelbaarheidsgehalte…alle ingrediënten die je vooral bij vrouwen kunt vinden. Ja ja, ik generaliseer, I know. Er zijn ook heteromannen die deze eigenschappen hebben, maar ze zijn gewoon wat minder voorradig.

Ik ben echt geen Hugh Heffner hoor, ik hoef geen veertig vrouwen in mijn huis en al helemaal niet in mijn bed, ik moet er niet aan denken. Zulke fantasieën heb ik dan weer niet, maar ik geniet gewoon enorm van de aanwezigheid van vrouwen in mijn bestaan. Zo ontzettend vaak kom ik een vrouw tegen waarbij ik na vier zinnen zoiets heb van ‘wow, jij moet mijn vriendinnetje worden want dan kan ik lekker bij je hangen en met je kletsen en me lekker door je laten aaien en vertroetelen door je’. Dat heb ik gewoonweg niet bij mannen, kan er ook niets aan doen.

God I just love women!!
In alle opzichten.

Kada

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]