"De sauna" door Kaatje

Titel:  De sauna
Auteur:  Kaatje
Datum:  29 mei 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4426

De sauna

Iedereen die mij een beetje kent, weet ik dat een grote bek ………..maar een klein hartje heb en ontzettend preuts ben. Preuts wat betreft mijn lichaam. Ik ben er niet blij mee en soms ook wel, maar dan is het alsnog bedekt door kleren. Ik wilde mijn liefde voor het leven verrassen met een kuuroord in het Zuiden van het land, om het feit zij daar altijd erg van geniet en ik maar eens letterlijk en figuurlijk met de billen bloot moest. Dus op naar Son en Breughel.

Bij aankomst lekker een dikke badjas aan met precies passende slippers en een leuke, vlotte meid met een lijntje leidt ons rond door het pand. Lekker genieten van een kop koffie en een te grote bonbon, maar die zweet ik zo toch uit (wishful thinking hè?). Nou, moment-supreme, op naar het gedeelte met de verschillende saunacabines.

Bij binnenkomst gooit mijn liefde de badjas aan de hangertjes en stapt in d'r nakie onder de douche. Ik doe ook heel stoer mijn badjas uit, houd mijn buik en ren naar de douches: “Lekker hè?”. Ik draai schuin naar haar toe, zodat mijn voorkant nog steeds naar de tegeltjes wijst: “Ja, heerlijk………..”. Nou, gaan we eerst in het voetenbadje en dan lekker een saunaatje pikken. Dolletjes hoor!

In dat voetenbadje is het best moeilijk om je buik in te houden en te blijven ademen, maar het lukte mij een halve minuut. Op naar het Turks stoombad. Mijn god is het leuk om lichtelijk dood te gaan wegens ademtekort en een snijdende eucalyptus lucht die je de adem beneemt. Ondertussen raakte ik wel steeds meer gewend aan mijn eigen naakte lichaam tussen al die mensen die naakt lopen.

Ik moet wel een bekenning doen, dat ik wel een kijker ben. Ik kan er niets aan doen, maar ik kijk toch naar borsten en piemels enzo. Ik heb mij werkelijk verbaasd (sorry harig NL) hoeveel mensen er nog struiken laten groeien alsof ze hun pakje shag op verschillende plekken zijn vergeten in een vloeitje te rollen. Dat wanneer je uit het zwembad loopt er zo'n druipende pluk een druppelspoor nalaat. Wat wel een voordeel aan het water was is dat het de omvang en de vorm van je borst perfectioneert. Ik kon werkelijk mijn borsten mooi in een vuistje houden en geloof mij, dat lukt in realiteit niet. Ik had ook het gevoel wanneer ik uit het water stapte, dat mijn borsten opgerold konden worden, augurkje en bij elkaar houden met een cocktail prikkel en de rolmops was geboren.

Ik begon na een aantal verschillende momenten steeds meer te genieten van het fenomeen sauna en zijn bloteriken. In het kruidentempeltje was zwijgen een vereiste en het lukte mij aardig (best knap), maar de man naast mij was zo ontspannen dat hij in slaap was gesukkeld. Niets ergs hoor, maar dat snurken. Ik moest zo lachen dat mensen siste naar mij dat ik stil moest zijn. Ik pieste bijna in mijn broek, die ik niet aanhad!

Ik moet toegeven, de sauna was heerlijk……..en mijn lichaam…….dat heeft ook genoten!!!

Kaatje

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]