"Wat een ontdekking...." door Kaatje

Titel:  Wat een ontdekking....
Auteur:  Kaatje
Datum:  14 jul 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4419

Wat een ontdekking....

Mijn grote liefde heeft twee kinderen, heerlijke levenslustige mannetjes. Bij deze kinderen horen twee "aanleunkinderen": altijd in de buurt en als ze er niet zijn mis je ze. Al met al, altijd een gezellige boel en soms even wennen voor zo'n single-type als ik.

Afgelopen weekend hebben we een klein tuinfeestje gehad en hier waren deze kinderen ook met hun ouders en andere buurtgenoten. Tussen al het ge-ren door en verzorgen van de BBQ kom je de vrouw waar je van houdt tegen en geeft haar snel een kus of een knuffel of een tedere aanraking. Kleine mannetjes die dan kijken en zacht fluisteren: "Jullie geven elkaar een kus??" Mijn grote liefde altijd zeer adrem en kindertaal bekend reageert gelijk met: "Wil je d'r ook één?" Grote hilariteit...

De moeder van de "aanleunkinderen" is tevens een van de beste vriendinnen van mijn grote liefde en kwam met een geweldige anekdote. De "aanleunkinderen" waren in gesprek geraakt over het feit dat ik er vaak was en vaak bleef slapen. We waren in hun ogen beste vriendinnen net zoals mama met haar beste vriendin.
"Nou?" had hun mama nog geopperd.
Vanaf de bank mengt oudere zus van de "aanleunkinderen" (9 jaar) zich in het gesprek: "Zij zijn twee vrouwen hoor..."
"Ja, net zoals mama en haar beste vriendin..."
Oudere zus wordt er een beetje kriegel van dat ze het moet gaan uitleggen: "Neehee, hun zijn twee vrouwen en zijn verliefd op elkaar!!"

De jongste van de "aanleunkinderen" (6 a 7 jaar) zijn hersentjes beginnen te kraken. Hard nadenkend vraagt hij aan zijn moeder: "dat heeft toch een naam, hoe noem je dat nou?"
Moeder reageert: "Lesbisch?"
Hij maakt nog net geen slagershuppeltje, maar is toch redelijk euforisch:"Ik ken twee lesbisch, ik ken twee lesbisch..."

Hmmmzz, we zagen de eerste schooldag al voor ons. Grote kring, nieuwe klas, nieuwe juf of meester.
"Goh, wat heb jij gedaan of meegemaakt deze zomervakantie?"

Kaatje

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]