"Holebi's en hun seks" door Rob

Titel:  Holebi's en hun seks
Auteur:  Rob
Datum:  24 okt 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4425

Holebi's en hun seks

Ik voel me beter als andere zich slechter voelen, daarom stel ik jullie meteen teleur. Het gaat hier niet over seks en het zal in deze column ook niet over seks inhoudelijk gaan (en weg was de helft van mijn lezers.)

Ik vind homo's (en lesbiennes, maar ik hou het even op homo's al bedoel ik daar beide mee) zo naïef. Homoseksualiteit is aangeboren en daar kun je niks aan doen. Dus moet het geaccepteerd worden. Hallo, en alle potloodventers. Of oude mannen die op kleine meisjes vallen, precies hetzelfde. En waar ik al helemaal niet tegen kan zijn die schijnheilige mensen die beweren dat ze alleen op jongens vallen om hun innerlijk. Hoe kan dat? Mannen en vrouwen zijn qua innerlijk helemaal niet zo verschillend (en al helemaal niet de BREEZAH hoertjes en de alom (irritant) bekende RELNICHTEN). Homo's geef nou eens gewoon toe dat geaardheid seksueel gerelateerd is; je valt gewoon op een man, omdat je niets hebt met een poes en / of tieten. En andersom omdat je niks met een hangend stuk vlees hebt.

We moeten eens minder zeuren over homoacceptatie en eens kritisch naar onszelf kijken. Zelfacceptatie misschien. Een voorbeeld: Je hebt van die sekskamers (waarvan ik de naam niet weet en ook niet wil weten) waar mannen met hun kont tegen een gat in de muur gaan staan. Als een van die konten nou van een vrouw is, geloof mij, dan merk je het verschil niet. Heel misschien is hij minder behaard wat alleen maar een plus punt kan zijn. En lesbiennes jullie zijn net zo erg met: "een vrouw is veel sensueler." Ja, ja, daarom heeft de helft van de vrouwen een dildo of een vibrator in de vorm van een penis. NAÏEF!!

Maar dames de heren zijn verruit het ergste, behalve ik. Ik geef toe dat ik op een lul val, in beide opzichten. Ik moet een echte man hebben, lekker sterk, niet een zeikerd, maar gewoon bot. En ja, hij moet in het bezit zijn van een penis.

Als ik later groot ben, wil ik een proef doen. We zetten 50 mannen en 50 vrouwen op de Noordpool. Vanwege de kou is iedereen gehuld in een paar dikke dierenhuiden, dress-code van de Noordpool. We zullen zien dat als je niet kan horen of zien wie er nou een man is en wie een vrouw, homoseksualiteit niet meer bestaat. Je valt voor een persoon.

Alleen homo's sluiten het andere geslacht al uit, omdat ze er misschien geen stijve van krijgen. Je vindt iemand leuk, lekker en wordt er opgewonden van en dan ineens blijkt de persoon een onwijs manwijf/wijfman te zijn dus hij heeft niet zoals verwacht een penis of een vagina? En nu? Nu wordt je niet meer opgewonden van de persoon waar je een uur geleden nog een stijve van kreeg.

Mensen ik ben het zat met jullie allemaal, behalve met mezelf. Iedereen is zo naïef. Sorry als ik jullie gekwets heb en dat ik waarschijnlijk een hoop onaangename reacties uitgelokt heb, maar ja, ik voel me er wel beter door.

Bedankt!

PS: Ik ben ook niet perfect hoor, ik ben bi.

Rob

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]