"K3: Wie heb ik aan de lijn, hallo hallo…?" door Anne

Titel:  K3: Wie heb ik aan de lijn, hallo hallo…?
Auteur:  Anne
Datum:  17 nov 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4420

K3: Wie heb ik aan de lijn, hallo hallo…?

Nou ik zing liever: ‘Wie zit er in de kast, hallo, hallo?' Een parodie op het bekende nummer van de drie roze tantes van K3. Heerlijk! Want als ik mijn ogen zo nu en dan eens te grabbel gooi op straat, zie ik toch ontzettend veel jongens en mannen waarmee ik wel een blaadje sla zou willen delen!

Vooral ‘s middags als ik in de tram of trein op weg naar huis ben. Ik kijk dan een beetje dromerig om mij heen, zonder doel en zonder reden. Opeens ketst er een blik terug en je voelt dan zo’n warmte of rilling ergens onder in je buik. Je gaat op zoek naar de persoon achter deze ketsende blik en het blijkt een erg aantrekkelijke jongen te zijn. Net zo’n dromerige blik en ook hij krijgt last van de rode blosjes. Natuurlijk kijkt hij maar één keer en hij doet alsof zijn neus bloed.

Zo’n warmte of rilling maakt mij altijd erg melig en ik krijg de neiging om op flirttour te gaan. Bij de volgende blik begin ik dan een beetje te lachen en zie dat hij ook begint te lachen. Het wordt nog leuk, dat flirten! De afstand is te groot om een gesprek te beginnen en het gaat mij te ver om met iemand van stoel te ruilen. Dan merk ik dat hij naar mij zit te kijken. Je voelt zijn starende ogen langs je lichaam glijden en je weet dat hij je voor enkele seconden zit te observeren. Het gevaar dat hij wegkijkt is te groot dus je moet niet te snel terug kijken. Na enkele seconden kun je terug kijken en je ziet dan zijn hoofd net van jou wegdraaien.

Het is buiten proporties en zeer stijlloos om op hem af te stappen en zijn hyves of 06 te vragen. Bovendien is dan die bijzondere spanning weg. Nog twee haltes te gaan en er de spanning wordt groter. Bij elke halt is het gevaar dat hij uit kan stappen. Omdat mannen in de biologie als jagers te boek staan, heb ik natuurlijk ook al verder gekeken of er nog meer mensen zitten te wachten op een flirtscène met mij. Ik heb dan al gezien dat precies op de stoel achter hem een andere jongen zit. Die heeft mijn bizarre gedrag ook opgemerkt en begint iets opvallender terug te seinen. Heerlijk, flirten met twee aantrekkelijke jongens die van elkaar niet weten dat ik met elk afzonderlijk zit te flirten. Het voordeel is dan dat ik maar één keer hoef te lachen en ontvang twee keer een lach terug. Fantastisch!

Nog één halte te gaan en ik heb het flirten lekker te pakken. Van een lach naar een knipoog, van een knipoog naar een wenkbrauwfrons. Het voelt TE goed. ‘Utrecht Centraal‘, mijn halte. Langzaam probeer ik mijn spullen te pakken in de hoop dat ik door de zelfde deur naar buiten moet. Maar wat blijkt…de tweede jongen houd de hand van een meisje vast. Hij kijkt nog achterom en geeft een laatste lach. Hij drukt zich tegen het meisje aan om duidelijk te maken dat hij zeker niet op jongens valt. De jongen waar ik als eerste mee aan het flirten raakte is ineens druk aan het bellen, bespreekt de voetbaltraining van afgelopen zaterdag. Hij kijkt nog, maar weet dat andere mensen onze flirtactie hebben opgemerkt. Stoer als hij wil zijn, kijkt hij naar buiten en verrekt geen spier. Helaas voor mij…maar ik heb ontzettend genoten! Het uitzicht was fenomenaal en de vertraging had ik niet eens opgemerkt. Flirten met aantrekkelijke mensen blijft leuk!

Wie zit er in de kast…hallo, hallo?! Bij deze wil ik alle leuke ‘heteroseksueel georiënteerde’ mannen oproepen om vooral niet te stoppen met flirten, het maakt het voor mij een stuk leuker om te reizen. En wat is er nou leuker dan wanneer je ook bij een fruitige nicht in de smaak valt!

Anne

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]