"De sexshop" door Kada

Titel:  De sexshop
Auteur:  Kada
Datum:  19 dec 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4417

De sexshop

Daar sta je dan, midden in de sexshop ergens in Amsterdam. Om je heen dildo’s en vibrators in honderd kleuren, vormen en maten. Met eikel, zonder eikel. met aders, zonder aders. Met draaiende kop of zonder. Aan je linkerhand pornofilms, aan je rechterhand condooms en glijmiddelen. Wat een toestanden in zo’n klein winkeltje.

Al 7 jaar samen en ik had nooit verwacht dat ik ooit in een sexshop zou komen want laten we eerlijk wezen, ik was nou niet bepaald een held als het om seks ging. Mijn eerste keer was al een gigantische overwinning waarvan ik echt gedacht had dat hij maaaanden op zich zou laten wachten omdat ik zo bang en onzeker was. Na die eerste keer duurde het maanden voordat ik mezelf echt helemaal kon geven en ik had bij elke aanraking de neiging te vragen of het wel mocht en oke was en fijn voelde. Mijn god, ik voelde me net zo’n klein kind wat voor het eerst naar school ging en nog altijd heb ik veel respect voor de manier waarop mijn vriendin vol begrip en geduld mij stap voor stap veroverde tussen de lakens en daarbuiten.

Natuurlijk, na 7 jaar ken je elkaar door en door. Je hebt alle spannende ‘puur natuur-standjes’ wel geprobeerd en seks blijft leuk maar de pit is er wel een beetje uit. Time for spice!! Oh wat eng. Ik kon me helemaal niets voorstellen bij een voorbinddildo of uberhaupt een dildo ... het leek mij onmogelijk dat zo’n ‘ding’ iets kon bereiken wat mijn lieffie met haar lichamelijke instrumenten niet kon bereiken en ik voelde me zelfs wat beschaamd bij het idee om met allerlei plastic hulpstukken te klooien tijdens zo’n intiem moment als seksualiteit. Lange tijd had ik echt het gevoel alsof je daarmee wilde aangeven dat je partner niet goed genoeg was in bed. Toch wilde mijn vriendin heel graag (en het had echt niets met mijn kunnen te maken verzekerde ze mij), al heel lang en ergens moet je samen een weg bedenken om het beiden leuk te houden. Ik besloot dus na 7 jaar haar een groot plezier te doen en samen gingen we op pad.

Al weken daarvoor maakten we grapjes over alle megadildo’s die we gingen kopen en hoe we elkaar achterna zouden rennen door het huis met onze voorbinddildo’s. Over hoe we wedstrijdjes zouden houden wie de grootste dildo had en wie zijn voorbinddildo het snelst omhoog zou krijgen. Ik voelde me bijna man! De dag was daar en vol enthusiasme stapten we samen hand in hand de winkel in waar we zoals gezegd direct overwhelmed werder door alle speelgoedjes die er te koop waren. Alsof we er al honderd keer geweest waren liepen we gelijk naar de afdeling kleine, schattige, vrouwelijke vibo’s. ik liep heel hard voorbij aan alle mega-tarzans en ook die beruchte voorbinddildo zag er in het echt nog enger uit dan in mijn gedachten.

Van de helft van de dingen die we tegenkwamen wist ik echt niet wat het was en hoe je het zou moeten gebruiken en bij meer dan de helft van wat er in de schappen stond kon ik me alleen maar pijn voorstellen. Ik kreeg het gevoel alsof ik echt honderd jaar achterliep op seksgebied. Nadat we met veel vraagtekens en onbegrip bepaalde dozen in onze handen gehad hadden gingen we met wat lieve, schattige attributen richting kassa.

Wat een stap. Ik ben afgestapt van mijn heilige mening dat ik alles het liefst puur natuur ervaar.
Ik vind dit al meer dan voldoende openheid en details, maar de seks is niet beter, wel leuker

Na dit hele avontuur voelde ik me superstoer. Kleine, onzekere Karin is seksueel volwassen!!

Kada

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]