"Seksuele revolutie" door Marius

Titel:  Seksuele revolutie
Auteur:  Marius
Datum:  6 mrt 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4406

Seksuele revolutie

Ik heb een vibrator gekocht!

Boem en ik gooi er even een nieuw onderwerp tegenaan.

Dit is namelijk niet zomaar een ontboezeming voor mij (haha, ontboezeming, leuke uitdrukking voor een vrouw-man transseksueel). Ik heb seks nooit veel bijzonders gevonden. Ik wist dat dat aan mij lag en niet aan mijn bedpartner, omdat zij meestal genoeg hun best deden en er klaarblijkelijk zelf volop van genoten. En het lag ook niet aan mijn creativiteit in bed, want ik heb mijn bedgenoten nooit horen klagen. Ik vond het ook geweldig om me uit te sloven zodat mijn partner niks tekort kwam, maar zelf kon ik er weinig voldoening uit halen. Eerlijk gezegd begreep ik niet goed waar al die heisa om was. Seks met jezelf of seks met je partner... ik zag niet veel verschil. Ik heb na bijna 20 jaar lesbisch te zijn geweest aardig wat deuken gemaakt in diverse bedden en in al die tijd waren er maar weinig dames die mij zo konden bekoren dat ik er uiteindelijk zelf ook wat aan had. Dus, tja, erg veel behoefte had ik niet op het gebied van seksueel experimenteren met opzetstukken, trilapparaten of genotsknotsen.

Maar ik zit wel in de puberteit nu. In een jongenspuberteit, als je begrijpt wat ik bedoel. Om het netjes uit te drukken... ik heb meer zin als vroeger. Waar ik vroeger (met of zonder partner) genoeg had aan de verplichte zondagochtendwip (en dan soms ook maar eens per maand), kruipt het hormonaal volgepompte bloed nu waar het niet gaan kan en is mijn frequentie gestegen tot een duizelingwekkende paar keer per dag en zelfs een keertje vreemdgaan met mijn andere hand werd behoorlijk saai. Dus werd het tijd voor het verbreden van mijn horizon en heb ik een vibrator gekocht.

Ik ben niet zo dapper dat ik zomaar een sexshop in stap, zoals ik heb kunnen lezen in de stukjes van andere getalenteerde medecolumnisten hier. Misschien dat het uitmaakt als je een partner hebt en is een tripje naar de seksshop een onderdeel van het voorspel, maar in mijn eentje zag ik zo'n bezoekje niet zitten. Dus heb ik vanuit de veiligheid en anonimiteit van mijn eigen huiskamer en onder het genot van de onafscheidelijke peuk en kop koffie een kwaliteitscatalogus opengeslagen om op die manier te shoppen.

En even om het geheel in perspectief te brengen, ik ben dan wel man, maar bepaalde delen van mijn lichaam blijven vrouwelijk. Aan de onderverdieping zal nog wel het een en ander "verbouwd" worden (hebben we dat woord weer), maar sommige delen zullen onaangetast blijven. Wat ik begrepen heb wil het ziekenhuis liever de boel dichtnaaien daar beneden (geen idee waarom trouwens), maar ik geloof niet dat ik het daar nou mee eens ben. Ik bedoel, ik heb verdorie na 20 jaar seksuele frustratie bepaalde erogene zones van mijn lichaam net pas ontdekt en dan willen ze dat dicht gaan plakken. Nou, dacht het niet. Laat maar lekker open die boel.

Het pakje werd bezorgd op een moment dat ik eigenlijk vreselijke haast had. Ik zou met een vriendin op stap gaan en stond me net in mijn korset te hijsen (de c-cup moet wel verborgen blijven, anders ben ik helemaal niet passabel), toen de bel ging. Snel een t-shirt over het korset en naar beneden. Ik kreeg een doos in mijn handen gedrukt en ik wist meteen wat het was. Ik vraag me dan af wat zo'n postbode dan denkt, he. Ik bedoel, hij heeft echt wel in de gaten welke anoniem verpakte pakketjes een spannende inhoud bevatten. Maar goed, ik had helemaal geen tijd om daar lang bij stil te gaan staan, want die vriendin zou zo komen. Snel weer naar boven dus, het aankleed ritueel afgerond en het doosje maar ongeopend op mijn bed gegooid, waar het die avond nog steeds lag (ja, wat dan? had een van mijn katten ermee moeten gaan spelen?).

Ik moet zeggen, het valt niet tegen. Ik was tijdens een relatie met een wat assertievere bedpartner al behoorlijk ingewijd in de geheimen van de kunstpiemel, maar dat was vóór mijn eigen persoonlijke seksuele revolutie. Het lijkt me prettiger om de ervaring met een partner te delen (zijn er misschien vrijwilligers in het publiek?), maar voorlopig is dit weer een welkome afwisseling op mijn ontdekkingsreis.

Volgende keer in Marius' column:
-waar moeten die batterijen in dan?
-waar is dit knopje voor?
-oei, hij groeit.

Marius

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]