"Burgertrut!?!?" door Kaatje

Titel:  Burgertrut!?!?
Auteur:  Kaatje
Datum:  1 mrt 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4431

Burgertrut!?!?

Ja ik leef nog, nee mijn toetsenbord was niet stuk, ja ik heb alle tien mijn vingers nog (whahahaha gelukkig pfff), nee, ik ga niet stoppen met schrijven voor Homoinfo. Zo dat waren de vragen beantwoord. Ja het is stil in “Kaatje-land”, maar in real life is het oh zo druk.

Van de 7 dagen in de week ben ik er 7 bij mijn grote liefde met kinderen en mijn god, dat vraagt een omslag. Ben ik niet gewend, structuur. ‘s Morgens een broodje, boodschapjes of werken, tussen de middag een broodje, werken/ huishouden/ koffieleuten/ werken, ’s avonds happie eten, jongens trainen of huiswerk of knutselen of Nintendo-en of Playstationnen of voorlezen. Pfffffffff ben ’s avonds dood!!
En dan ben je dood, heb je eindelijk tijd voor jezelf.

Nu ik er zo vaak ben, heb ik ook vaker strijd met de twee mannen. Killing!!!! Ik kan er niet tegen als er van die donkere ogen naar je kijken vol kwaadheid en afschuw en dan wel je poot stijf houden, want je moet structuur bieden. Ik wil gewoon PLEZIER!!!! Plezier met de jongens, plezier met mijn liefde… Maar ja, wil je geen randgroepjongeren kweken, die hun huis en haard verkopen voor een stukje van hun ziel, schijn je structuur en duidelijkheid te moeten bieden. Ja, ik ben lerende, maar klap regelmatig op mijn smuichel. En hard joh…

Ze zijn wel gewend aan het fenomeen Kaatje. Vragen wanneer ik weg ben wanneer ik thuis kom en de jongste noemde mij in het voorstellen aan zijn vriendjes zijn “halve moeder”. Qua lengte kan dit kloppen, maar dan maakt je hart een sprongetje. Als rasechte “single” in de zin dat ik mijn eigen tijd bepaalde, nooit thuis was, at wanneer het mij uitkwam, opstond wanneer er daar een reden voor was etc etc, zou ik dit alles toch niet meer willen missen.

Je sluit niet 1 iemand in je hart, maar drie personen. Er is weleens mooi gezegd, kinderen van een ander groeien niet in je buik, maar die groeien in je hart. Waarheid als een koe! Ik zal mijn uitspattingen moeten zoeken in andere zaken of de definitie van uitspattingen aanpassen.
- Met zijn allen patatjes eten van een zeil op de grond, geen bestek en geen borden. (Waar laat je de pindasaus?).
- Verhalen van Grimm leuk ombouwen tot liefdevolle sprookjes (jezus wat een zwartgallige schrijvers).
- Geen gewone koekjes kopen maar Fred en Ed (nooit geweten dat kiezeltjes zo lekker konden smaken).
- Racen op de step (met luchtbanden) van de jongste.
- Lange vingers in de chocolade fontein dopen zonder te knoeien (NOT).
Ach uitspattingen genoeg…

Kaatje

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]