"Take it easy, take a Jiri" door Jiri

Titel:  Take it easy, take a Jiri
Auteur:  Jiri
Datum:  10 mrt 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4405

Take it easy, take a Jiri

Ons aller Jiri (ik dus) is weer vrijgezel! 13,5 maanden geleden begon het, begin dit jaar was het uit. Mijn voormalige vriendje is alweer aan de man. Hoe doen ze dat toch?

Ik ben gaan zoeken naar hét antwoord, maar ik heb niks kunnen vinden. Ja, naar een of andere homovleeskeuring in Rotterdam, maar dat was het dan ook. Maar ik wil wel een vrindje dat meer kan uitkramen dan “Ik hou van je”, “Verkering?” en “Neuken?”. Ik ben dus zelf maar gaan brainstormen, hoe je nou het beste aan de man kan komen. En eigenlijk ligt het zeer voor de hand. Je moet gewoon om je heen kijken. Maarrrr, je moet ook nog eens op een andere manier kijken. En dan kom je tot de conclusie dat hét antwoord al die tijd voor je neus lag: reclame! Vergelijk een potentieel vriendje met een nieuw op te markt te brengen product. Hoe zorg je ervoor dat men je gaat kopen (oké, misschien toch niet zo’n geschikte vergelijking), dan moet het product gepromoot worden. Aangezien het feit dat de meeste producten niet zelf kunnen spreken, zijn er PR-mannetjes die reclameleuzen bedenken. Wij zijn een welsprekend product, dus kunnen we ons zelf promoten! Het is zo simpel.

Maar toen kwam weer een probleem: hoe verzin je een pakkende leus? De meeste zijn namelijk al bedacht en de anderen zijn laf en afgezaagd. Dus wat doe je? Weer om je heen kijken. En dan kom je tot de conclusie dat als je bekende leuzen aanpakt, er best nog wel wat van te maken is. Ik zal enkele voorbeelden geven. Er komen trouwens soms best foute dingen uit, maar dat is toch ook leuk?

Jiri. Steeds verrassend, altijd voordelig!
Jiri. Een beetje vreemd, maar wel lekker.
Je voelt je lekkerder in een Jiri. (ja oké, deze is dus fout)
Jiri. Dat is Genieten & Genieten.
Geniet, maar drink met Jiri.
Jiri. Damn tasty!
Was iedereen maar Jiri.
Jiri. Het beste van eigen bodem.
Jiri. Als je voor pret bent.
Jiri. That’s entertaintment!

Nou, ik ga het proberen en wie weet...

Jiri

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]