"Vrouwenfeesten" door Marius

Titel:  Vrouwenfeesten
Auteur:  Marius
Datum:  5 sep 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4406

Vrouwenfeesten

Weet je waar ik nu van baal, he? Waar ik ongelofelijk van aan de schijterij ga? En dan echt de meest vloeibare versie? Van al die vrouwenfeesten waar ik hier en daar over hoor. Meer daar als hier natuurlijk, want nu ik man ben mag ik daar niet meer heen. En dat vind ik dus knap balen.

Ik heb de laatste tijd zoveel leuke mensen leren kennen en toevallig zijn dat allemaal vrouwen, maar ik mag dus niet mee naar zo'n feest. Zitten de dames zich helemaal te verheugen op een uitje, wordt er zelfs aan mij gevraagd hoelaat ik er zal zijn, moet ik met lood in de schoenen gaan vertellen dat ik niet kom omdat ik nu een man ben.

De dames ook helemaal verdrietig, want laten we eerlijk wezen: een feest is geen feest als Marius niet is geweest. Maar om nou voor zo'n avond mijn nieuwe geslacht te verlochenen, dat is eigenlijk mijn eer toch te na. Dus zat ik me te bedenken hoe ik nu toch bij zo'n feest aanwezig kan zijn en toch mezelf kan blijven. Ik ben op de volgende opties gekomen (en denk even met me mee, want ik kan de dames toch niet blijven teleurstellen?):

  1. Ik haal bij de ingang mijn beveiligingslegitimatie tevoorschijn en meld dat ik de invaller ben. Ik trek daarbij mijn stalen gezicht waardoor men mij natuurlijk direct gelooft en mij ongehinderd door laat gaan.
  2. Ik doe alsof mijn neus bloedt en als me bij de deur wordt verteld dat het een vrouwenfeest betreft, haal ik mijn identiteitsbewijs tevoorschijn, waar nog gewoon een V op staat. Moet ik me wel van tevoren scheren want, jawel hij is er: ik heb een snor.
  3. (Mijn favoriet) Ik ga helemaal overboard en trek een jurk aan met bijpassende pruik. Mijn snor laat ik zitten en ik waggel op mijn hakjes langs de bewaking. Dan ben ik als het ware een transseksuele man die zich voordoet als transseksuele vrouw. Of een transseksuele man die zich voordoet als travestiet. In de wc's prop ik mijn attributen in een tas en klaar is Kees... of Klara.
Dat waren mijn ideeen tot nu toe. Iemand anders nog andere mogelijkheden?

Marius

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]