"Call me a SL*T" door Rob

Titel:  Call me a SL*T
Auteur:  Rob
Datum:  27 apr 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4417

Call me a SL*T

Mensen, Rob is terug, dit keer met een glimlach en overduidelijk HOMO. Too gay or not too gay! That's my question!! Ik heb het druk gehad. Helaas, mijn coming-out was geen spannend verhaal maar een langszaam "betrapt" proces!

Mezelf up-to-date lezend van de nieuwe columns en voor mij ook enkele nieuwe eigenaren van deze mooie columns, kwam ik tot een conclusie. Schrijvers zijn vaak net als homo's, iets afwijkend van normaal. Ik niet!!! Ik ben as casual as possible!! Maar buitengewoon direct, te eerlijk zou je kunnen zeggen. In mijn nieuwe columns ga ik eens wat onderwerpen aansnijden die ik vind dat hier teveel gemeden worden. Ik ben niet netjes, ik ben niet iemand met de volle 100% zelfrespect... ben ik een slet? Als je lol maken en daarin soms over de grens gaan iets noemt voor sletten, zet mij dan maar bovenaan. Ik neuk met wie ik wil, ik zoen met wie ik wil, ik flirt met wie ik wil en bovenal al doe ik wat IK wil.

Sinds ik een beetje in de scene terecht gekomen ben heb ik gezoend met meer mensen dan ik kan tellen op mijn lichaam. Al deze jongen vond ik leuk (en zij mij ook dus hoogstwaarschijnlijk). Nou ja, eigenlijk op 1'tje na ooit op een pann-feest. Daar wordt met het licht geknoeid! Toen ik naar buiten liep met mijn 'boy of the evening' had ik spijt als haar op mijn hoofd (hetgeen hij miste). De andere waren allemaal stuk voor stuk potentiële vriendjes. Bij één ervan is het zelfs zover gekomen. De rest van de jongens heb ik met uitgaan ontmoet lekker mee geflirt, gedanst, al dan niet het bed gedeeld. Zij zijn nu uit mijn leven, mijn vrienden, mijn vijanden of personen naar wie je stiekem nog eens verlangt. De incorrecte gedachten die je voor jezelf dient te houden.

Aan een echte relatie ben ik nog niet echt toe bleek afgelopen zaterdag. De weken voor deze zaterdag heb ik leuke jongen ontmoet, het klikte en we zaten op het randje van een relatie. Tot ik zaterdag zonder hem uit ging. Je voelt hem al aankomen: ik ontmoette een leuke jongen en we flirtten flink met elkaar. En ik zie het dan als mijn burgerplicht om iemand te belonen voor zijn goede gedrag, het strelen van mijn ego. Dus heb ik hem beloond in natura een kus, een zoen, een tongzoen, een kat en muisspel iets wat je je alleen kunt voorstellen bij de muziek van Mozart, ergo ditmaal ging het, al luisterend naar de PCD (pussycatdolls voor de minder jeugdige lezers). We gingen verder dan gepast, maar had ik al verteld dat ik mijn grenzen vaak overschreid en verleg?

Hoe vaak zegt de beschaafde mens niet dat we naar ons gevoel moet luisteren. BITCHES, ik doe niks anders, ik luister naar mijn gevoel en ik volg het. Van de dansvloer tot het bed, van mijn management-opleiding tot mijn gevoel om te flirten in de bus. Ik ben één van de beste gevoels-luisteraars en daarom zit ik zo vaak in de problemen. Het is niet makkelijk om 2x op een dag te daten of met je 'boy of the evening' recht tegenover je ex komt te staan. Pijnlijke, memorable moment die het altijd goed doen op een feestje.

Zaterdag ga ik weer eens stappen met die leuke jongen van afgelopen zaterdag. Ondanks dat ik met hem ben luister ik naar mijn gevoel. Geilheid is verruit het fijnste, maar ik ben tevreden met het welbekende WOW moment.

Gevoelsmensen zijn nou eenmaal sletten!

Rob

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]