"Kutkardinaal" door Abcdefg

Titel:  Kutkardinaal
Auteur:  Abcdefg
Datum:  25 jun 2007
Revisie:  -
Gelezen:  4404

Kutkardinaal

Jawel, de gay pride komt er weer aan en natuurlijk (of zoals gewoonlijk) is er weer een of andere gek uit gelovige kringen die ons, homoseksuelen, voor abnormaal uitmaakt.

Het gaat deze keer om Kardinaal Janis Pujats die ons uitmaakt voor ‘ontspoort’ en een ‘onnatuurlijke vorm van prostitutie’. De kardinaal roept de mensen op om op de dag van de Gay Pride een protest te houden en op die manier de Gay Pride niet door te laten gaan.

Aangezien deze man zijn mening geeft over ons, terwijl hij waarschijnlijk geen enkele homo persoonlijk heeft gesproken, is het nu tijd voor mij om mijn mening te geven.

Wat een walgelijke man! Oordelen zonder ook maar enige kennis te hebben van het onderwerp. Simpelweg om gelovige redenen en omdat hij ooit eens heeft gehoord dat God het niet zo op homoseksuelen heeft. Wie zegt dat? Hij? Dus omdat een oude kardinaal zonder ook maar enige kennis over het onderwerp zoiets beweerd moeten de mensen hem maar geloven?

De beste man kan zelfs uitspraken bedenken die mij aan iemand uit het verleden doen denken, namelijk: “Als 1000 seksueel gestoorde mensen op het plein de Gay Pride vieren moeten er minstens 40.000 mensen daar tegen protesteren”

Ga toch weg…

Abcdefg

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]