"Andy (1)" door Dave

Titel:  Andy (1)
Auteur:  Dave
Datum:  10 mei 2008
Revisie:  -
Gelezen:  4399

Andy (1)

"Ik maak het uit, vanavond", vertelde hij me tijdens ons telefoongesprek. Tot in het kleinste detail had hij uitgediept wat hij ging zeggen. Niet één, niet twee, maar zelfs vanuit drie verschillende perspectieven had hij zijn verhaal uitgediept. Het derde begreep ik niet helemaal “Maar wat als…?” had ik nog gevraagd. "Er is geen maar. Een maar bestaat alleen bij een twijfel en ik voel geen twijfel", antwoordde hij standvastig. Hij kuste de telefoon en beloofde dat we elkaar snel weer zouden spreken.

....

We ontmoetten elkaar tijdens een chatsessie. Tijdens een dronken bui met mijn beste vriend doken we de wereldwijde chat op. Onder het motto 'zo veel mogelijk jongens heet maken en dan loslaten' slaagden we er beiden in verschillende jongens aan de haak te slaan, warm te maken en af te koelen door het chatcontact abrupt af te kappen. Een foto en een tekst bij ons profiel die boekdelen spraken. De jongens die hier chatten, kwamen hier zelden om te socialiseren, maar meer voor vertier. Vlak voordat we het welletjes vonden en de stad in wilden, verscheen daar Andy op het scherm.

A: "hoi"
ik: "ook hoi"
A: "kom je hier vaker?"
ik: "eigenlijk niet, maar dat zul je toch niet geloven. Ik ga er trouwens al vandoor. We gaan namelijk nog de stad in."
A: "jammer. Heb je zin om later nog te e-mailen"
ik: "prima. Stuur maar je mailadres en dan mailen we nog."
A: "1234@hotmail.com"
ik: "dankje. Fijne avond!"

Ik had een jongen aan de haak geslagen die meer wilde dan alleen maar seks. Althans daar ging vanuit op dat moment. Mijn beste vriend en ik doken de stad in. De avond ging zoals vanouds snel voorbij. De ochtend naderde dan ook snel en uit nieuwsgierigheid stuurde ik een mail:

1234@hotmail.com
Subject: Last night
"Hoi!
Aangezien je me best nieuwsgierig hebt gemaakt, stuur ik je dit mailtje.
Lijkt me leuk om iets van je te horen.

Gr,
Dave."

De computer bleef aanstaan, maar ik ging door met mijn dagelijkse taken. Niet vermoedend dat er iets op die e-mail zou volgen. Tegen de avond checkte ik mijn mail. Een één stond dikgedrukt in mijn inbox. Vol spanning opende ik de mail, die van Andy bleek te zijn...

"Hoi Dave!
Wat leuk om een mail van je te krijgen. Nooit gedacht dat ik nog iets van je zou krijgen. Ik zal me voorstellen. Ik ben Andy, 23 jaar en studeer medicijnen. Verder ben ik een vrolijke jongen die houdt van alle leuke dingen! En wie is Dave?"

....

Dave

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]