"Een dagje uit" door Kada

Titel:  Een dagje uit
Auteur:  Kada
Datum:  16 mei 2006
Revisie:  -
Gelezen:  4427

Een dagje uit

Ik kan het toch niet laten even een stuk te schrijven over een geslaagde homoinfo avond. (Bovendien had ik even geen beter onderwerp, maar dat terzijde)

Het beloofde een spannende dag te worden. Hoe zouden al die mensen met hun scherpe teksten eruit zien? Zouden ze in het echt ook zo scherp van taal zijn? Om 15:00 uur zouden Yvonne en ik bij Kaatje zijn in Utrecht, dan konden we gezellig met zijn drieën onze weg richting Martin vervolgen. In de bloedverziekend hete auto ging ik op pad, gezond zenuwachtig en al mijn ballen bij elkaar geraapt want ik ben sociaal gezien nou eenmaal niet zo’n held.

Eenmaal aangekomen in Utrecht viel die spanning snel van me af dankzij Kaatje haar wel degelijk aanwezige sociale vaardigheden en haar geweldige huisdieren die gelijk mijn hartje verwarmden. Het duurde nog ruim een uur voordat Yvonne haar weg door doolhof Utrecht gevonden had. Zonder enig idee van wat de dag zou brengen gingen we op avontuur richting Alkmaar. Onder het genot van de meest flauwe homograppen en een zeer zwoele navigatiestem die ons van hot naar haar stuurde scheurden we over de snelweg.

Martin opende als een echte gastheer de deur en we werden met open armen binnen gehaald waar drie nieuwsgierige homo’s op de bank zaten. We schoven aan en moesten alledrie geloof ik even omschakelen in homo-mode want laten we eerlijk zijn, homomannen gaan toch anders met elkaar om dan lesbovrouwen. Ik persoonlijk had die draai wel snel te pakken en voel me erg snel thuis. Tussen Sander en Yvonne spatten de vonken er gelijk vanaf en ze lieten elkaar gelijk hun liefste kant zien. Later bloeide er tussen Kaatje en Pieter ook iets moois op. Heerlijk, pittige, ietwat kattige homo’s in een ruimte met geëmancipeerde, krachtige lesbo’s. da’s voer voor een flinke dosis hilariteit!!

Het plan was om niet al te laat naar huis te gaan maar toen we op de klok keken was het ineens half 1.
We namen afscheid van de boys en gingen weer op weg naar Utrecht. Daar aangekomen gingen we nog even mee naar binnen om de vrouw met gigaverleden en kinderen gedag te zeggen en uiteindelijk stak ik om 4 uur de sleutel weer in mijn eigen voordeur.

Ik heb nog dagen genoten van de binnenpretjes. Wat heb ik ontzettend gelachen en cliché of niet, ik heb genoten van het homogehalte. Het was opvallend hoe snel er een klik was tussen ons allen. Tegen het einde van de avond zaten we te kletsen en lachen alsof we al jarenlang elke zaterdagavond samen kwamen. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik ons team een topteam vind!!

Bedankt guys voor de supergezellige dag! Martin, bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten!
Yvonne en Kaatje, jullie zijn twee toppertjes!

Kada

Ga naar...

[Volgende column] [Vorige column]